Tražimo ime za robnu marku

Tražimo ime za robnu marku

Dragi posjetitelji,
danas imamo posebnu objavu kojom Vas želimo pozvati da se pridružite našem natječaju za pronalaženje imena za našu robnu marku (brand). Kao što većina vas zna, robna marka je ime koje se koristi za razlikovanje proizvoda ili usluga jedne tvrtke od drugih.

Naša tvrtka želi osvježiti svoju ponudu proizvoda i to baš privatnom robnom markom, a sve u vidu još bolje prepoznatljivosti na tržištu. Želimo nešto što će odgovarati našoj viziji i vrijednostima tvrtke te istovremeno privlačiti pažnju kupaca.
Na Vaše traženje, u svojoj maloprodaji želimo ponuditi proizvode koje koristimo za naše plate hladnih narezaka ali pakirane pod vlastitim brendom!
Sirevi, suhomesnati proizvodi, zimnica i slični proizvodi traže svoje ime 🙂

Stoga vas pozivamo da nam pomognete u pronalaženju savršenog imena za našu robnu marku. Svi ste pozvani da sudjelujete u ovom natječaju i podijelite svoje kreativne ideje s nama.

Evo nekoliko smjernica koje bi vam mogle biti od pomoći u razmišljanju o imenu:
*Ime bi trebalo biti jednostavno, lako pamtljivo i izgovorljivo.
*Ime bi trebalo odgovarati našim vrijednostima i viziji.
*Ime bi trebalo biti originalno i jedinstveno.
Osim toga, imajte na umu da imena mogu biti na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Sudjelovanje u natječaju je vrlo jednostavno. Sve što trebate učiniti je poslati svoje prijedloge imena na našu službenu e-mail adresu info@platadovrata.com s naznakom “Natječaj za robnu marku”. Svaki sudionik može poslati najviše tri prijedloga imena.

Svi pristigli prijedlozi će biti pažljivo pregledani od strane našeg tima i najbolja imena bit će odabrana kao finalisti. Na kraju, jedno ime će biti odabrano kao pobjedničko.

Pobjednik natječaja bit će nagrađen proizvodima iz našeg asortimana u vrijednosti 150€ po vlastitom izboru i njihovo ime će biti korišteno kao nova robna marka našeg brenda.

Ovaj natječaj otvoren je za sve, tako da ne propustite priliku da pokažete svoju kreativnost i pomognete nam da pronađemo savršeno ime za našu robnu marku.

Rok za slanje prijedloga je 31.03.2023., tako da požurite i pošaljite svoje prijedloge što je prije moguće. Veselimo se vašim idejama!

S poštovanjem,

team PlataDoVrata.com

Podijeli ovu objavu

Popularne objave