Kako naručiti?

Kako naručiti?

 

Kako naručiti proizvode iz Plata do vrata?
U ovoj objavi želimo proći i odgovoriti na najčešća pitanja s kojima se susrećemo u redovnoj komunikaciji s našim kupcima.
Narudžbu možete predati:

  • putem sustava internet trgovine (preferirana metoda)
  • putem e-maila
  • telefonski

Najjednostavniji (i najbrži) način za Vas je da samostalno “poklikate” proizvode, stavite u košaricu te slijedite daljnje korake kroz obrazac narudžbe našeg webshopa. Nakon što odlučite što želite, za poslati narudžbu će Vam trebati, a sudeći po našoj analitici, u prosijeku 2 minute i 24 sekunde.

U obrascu će Vas zatražiti osnovne podatke koji su nama potrebni kako bi izvršili narudžbu. Osim standardnih podataka o naručitelju, ovdje birate metodu isporuke (dostava ili preuzimanje) i termin isporuke. Rubrika “bilješke” je prostor gdje možete navesti Vaše napomene koje su nama dodatna informacija za kojom ćemo se voditi u procesu proizvodnje i/ili isporuke. Ako postoje posebne želje i ako ih možemo ispuniti, vrlo rado. Na kraju još birate jednu od ponuđenih metoda plaćanja. (niže u objavi ćemo se osvrnuti na taj dio).

Neovisno o metodi narudžbe koju ćete odabrati ista će biti kreirana putem naše internet trgovine (webshop). Ako želite narudžbu napraviti telefonski ili istu šaljete mailom, u tom slučaju ćemo mi u “Vaše ime” odraditi gore navedeni proces.
Pitate se „zašto baš narudžba mora biti kreirana kroz sustav web shopa?“
Web shop nije samo online trgovina nego je u našem slučaju sustav koji upravlja procesima vezanim uz narudžbe. Jako nam je bitno da sve imamo na jednom mjestu. Također, jako je bitno da i Vi kao kupac dobijete povratnu informaciju o narudžbi.

Osobno preuzimanje
Naša poslovnica se nalazi na adresi Remetinec ulica 42/2
Poslovni prostor je blizini Arena centra.
Parking je dostupan ispred poslovnice.

Dostava i zone dostave
Kod odabira dostave, web shop će Vam ponuditi vremenski interval u rasponu od 2 sata. Ako imate posebnu napomenu ili želite točnije vrijeme za isporuku, informaciju navedite u rubrici “bilješke.” Dostavu vršimo na području cijelog Zagreba i okolice. Područje dostave smo podijelili na 3 zone i 3 cjenovna razreda. Više u PODRUČJE DOSTAVE I CJENIK

Načini plaćanja (ovisno o metodi isporuke)
Dostava:
gotovina kod preuzimanja ili transakcijska uplata (automatski Vam dolazi poziv na plaćanje u obliku HUB3 uplatnice sa pripadajućim 2D kodom za foto plaćanje).
Osobno preuzimanje u poslovnici: gotovina ili kartica

Narudžbe pravne osobe – R1 račun
Prilikom kreiranja narudžbe molimo da u naznačene rubrike upišete naziv pravne osobe i OIB.
Bitno: U slučaju da ste odabrali “transakcijsko plaćanje,” račun ćemo izdati na ime uplatitelja tj. na ime koje se veže uz naznačeni OIB.
(na HUB3 uplatnici se automatski generira ime naručitelja ali se gleda/knjiži tko je uplatio)

Potvrda narudžbe
Neposredno nakon što ste kreirali narudžbu na upisani e-mail će stići potvrda. Ako potvrda nije u redovnom pretincu primljene pošte, molimo pogledajte neželjenu poštu (spam) ili “promocije” ako koristite google e-mail. To je potvrda Vama i daljnji koraci nisu potrebni.

Ostalo
Slane torte
Narudžba je moguća 2 dana ranije u odnosu na traženi termin isporuke. Namirnice slažemo na stalak koji je povratna ambalaža. Kupac je dužan vratiti stalak najkasnije 2 dana od isporuke torte. Ambalaža po povratku mora biti neoštećena i ispravna.

 

Podijeli ovu objavu

Popularne objave

Kako naručiti?
Euro2024
Novosti: COMBO ponuda
Savršen poklon: Idealna zahvala bolničkom osoblju
Savršen izbor za prvu pričest i krizmu
Nova lokacija Remetinec

Najnovije objave