Najčešća pitanja

Servis koji će po dogovoru s kupcem, naručenu/e platu/e hladnih narezaka dostaviti na dogovorenu adresu u dogovoreno vrijeme.

Proizvodimo plate hladnih narezaka. U redovnoj ponudi nudimo više vrsta plata.
Također, ako imate specifične zahtjeve po pitanju veličine, načina serviranja/slaganja ili slično, slobodno pošaljite upit. Ako smo u mogućnosti i pri vremenu, zahtjeve ćemo rado ispuniti.

Želimo Vam olakšati život u onim (najčešće) stresnim trenucima kada dođe vrijeme da se počaste gosti, kada se okupljate s obitelji i prijateljima. Kada slavite, darujete ili čak tugujete.
Plate hladnih narezaka su tradicionalno prisutne na svim vrstama okupljanja.
Želimo Vam omogućiti da prilikom svojih okupljanja, proslava i zabava (rođendani, krstitke, krizme, vjenčanja, rođenje djeteta i sl.) budete bez brige po pitanju plata hladnih narezaka.
Vi se pozabavite organizacijom, mi ćemo platama 🙂

Osim što smo prvi specijalizirani servis za dostavu plata hladnih narezaka, ipak bi izdvojili da smo posebni po tome što koristimo namirnice malih hrvatskih proizvođača.
Dakle, na našim platama ćete pronaći samo proizvode lokalnih proizvođača, namirnice sa mirisom i okusom, namirnice sa potpisom tradicije.

Uživo bolje i ljepše 🙂
Ne, nisu kao s fotografija jer niti ne mogu biti. Radimo s tanko narezanim suhomesnatim proizvodima i njih je teško kalupirati. Štoviše i nemoguće.
Vođeni idejom…fino i ugodno oku!
Dapače, redovno objavljujemo naše radove i jasno se može vidjeti da se trudimo biti kreativni i maštoviti. Naša je misija Vama isporučiti prekrasno aranžirane plate s uvijek istim sastavom i normativom namirnica.

Sirovina za Vaše plate se reže na manualnim salamoreznicama ili ručno ako se radi o domaćim sirevima.

Svi sastojci se važu tako da Vaša plata uvijek teži minimalno koliko je propisano normativom.

Na dnu stranice su navedene poveznice putem kojih možete saznati ove informacije ili na našem blogu gdje smo detaljno odgovorili na najčešća pitanja a vezano na ovu i slične teme. Navedenu objavu pogledajte OVDJE

Najbolje je nazvati. Što nas prije nazovete, to je vjerojatnije da ćemo moći uvažiti željene promjene.

Primiti ćete e-mail koji potvrđuje Vašu narudžbu.
Ako iz bilo kojeg razloga ne možemo prihvatiti Vašu narudžbu, bit ćete obaviješteni u najkraćem roku. Ako Vam e-mail nije stigao, provjerite nalazi li se poruka u neželjenoj pošti (spamu).

Ne trebate. Nudimo mogućnost gotovinskog plaćanja dostavljaču prilikom preuzimanja dostave. Svi načini plaćanja