Kako naručiti plate hladnih narezaka?

Kako naručiti plate hladnih narezaka?

U ovoj objavi želimo proći i odgovoriti na najčešća pitanja s kojima se susrećemo u redovnoj komunikaciji s našim kupcima. Pa krenimo..

Narudžbu možete predati:

Najjednostavniji (i najbrži) način za Vas je da samostalno “poklikate” proizvode, stavite u košaricu te slijedite daljnje korake kroz obrazac narudžbe našeg webshopa.

U obrascu će Vas zatražiti osnovne podatke koji su nama potrebni kako bi izvršili narudžbu. Osim standardnih podataka o naručitelju, ovdje birate metodu isporuke (dostava ili preuzimanje) i termin isporuke. Rubrika “bilješke” je prostor gdje možete navesti Vaše napomene koje su nama dodatna informacija za kojom ćemo se voditi u procesu proizvodnje i/ili dostave. Ako postoje posebne želje i ako ih možemo ispuniti, vrlo rado.. Na kraju još birate jednu od ponuđenih metoda plaćanja (niže u objavi ćemo se osvrnuti na taj dio).

Neovisno o metodi narudžbe koju ćete odabrati ista će biti kreirana putem naše internet trgovine (webshop). Ako želite narudžbu napraviti telefonski ili istu šaljete mailom, u tom slučaju ćemo mi u “Vaše ime” odraditi gore navedeni proces.

Pitate se zašto? Zato što smo moderni 🙂

Kroz webshop vodimo brigu oko aktualnih narudžbi i jako nam je bitno da sve imamo na jednom mjestu. Također, jako je bitno da i Vi kao kupac dobijete povratnu informaciju o narudžbi.

Osobno preuzimanje

Naša poslovnica se nalazi na adresi Remetinec ulica 42/2

Lokal je smješten u blizini Arena centra.

Parking je dostupan pred samom poslovnicom. Više informacija OVDJE.

Dostava i zone dostave

Kod odabira dostave, webshop će Vam ponuditi vremenski interval u rasponu od 3 sata. Ako imate posebnu napomenu ili želite točnije vrijeme za isporuku, informaciju navedite u rubrici “bilješke.” Dostavu vršimo na području cijelog Zagreba i okolice. Područje dostave smo podijelili na 3 zone i 3 cjenovna razreda. Više u PODRUČJE DOSTAVE I CJENIK

Načini plaćanja (ovisno o metodi isporuke)

Dostava: gotovina kod preuzimanja ili transakcijska uplata (automatski Vam dolazi poziv na plaćanje u obliku HUB3 uplatnice).

Osobno preuzimanje u poslovnici: gotovina ili kartica

Narudžbe pravne osobe – R1 račun

Prilikom kreiranja narudžbe molimo da naznačene rubrike upišete Vaš naziv i OIB.

Bitno: U slučaju da ste odabrali “transakcijsko plaćanje,” račun ćemo izdati na ime uplatitelja tj na ime koje se veže uz naznačeni OIB. (na HUB3 uplatnici se automatski generira ime naručitelja; bitno je tko je uplatio). Ova napomena je također u Vašoj budućoj potvrdi narudžbe ali izdvojenih informacija nikad dosta 🙂

Potvrda narudžbe

Neposredno nakon što ste kreirali narudžbu na vaš e-mail će stići potvrda. Ako nije u redovnom pretincu primljene pošte, molimo pogledajte neželjenu poštu (spam) ili “promocije” ako koristite google e-mail. To je potvrda Vama i daljnji koraci nisu potrebni.

Radno vrijeme

Dostava: ponedjeljak – subota 08h – 18h

Osobno preuzimanje: ponedjeljak – petak 09h-17h; subota 09h-14h

—————

Ostalo

Slane torte

Narudžba je moguća 2 dana ranije u odnosu na traženi termin isporuke. Namirnice slažemo na stalak koji je povratna ambalaža. Kupac je dužan vratiti stalak najkasnije 2 dana od isporuke torte. Ambalaža po povratku mora biti neoštećena i ispravna.

Podijeli ovu objavu

Popularne objave